U kunt dan direct zien welke schermresolutie uw monitor gebruikt. Er zijn zoals gezegd nogal wat grafische kaarten waaruit u kiezen kunt. En dat maakt de juiste keuze maken er soms niet makkelijker op. Heel anders wordt dat wanneer er grafisch gecompliceerde en zeer gedetailleerde spellen worden gespeeld waarbij in razend tempo steeds nieuwe beelden moeten worden opgebouwd en weergegeven. Bij menig spel voor op de pc lijkt het tegenwoordig wel of u zich beweegt in een speelfilm. Werkelijk schitterend, maar het vraagt veel rekenkracht van de processor. Enkele mogelijke zoektermen zijn de naam van de fabrikant van uw computer of algemene termen als ‘update’, ‘bijwerken’, ‘onderhoud’, ‘driver’ of ‘stuurprogramma’.

En windows installeert sterk verouderde drivers voor mijn ATI Radeon HD4300. Toen had ik de recente gedownload en geïnstalleerd. Tijdens het berekenen van de Windows Index kreeg ik de fijne Blue screen. Dan maak je alles ongedaan via systeemherstel laat AMD nog allerlei rotzooi achter. Toen via apparaatbeheer de installatie ongedaan gemaakt van de beeldschermadapter en nog maar eens https://rocketdrivers.com/nl/devices/keyboards proberen de up to date drivers te installeren. Na installatie keek ik bij apparaatbeheer, stond er nog steeds die oude versie.

waar zijn Windows-stuurprogramma's?

Vervolgens heb ik via de Windows configuratie ATi CCCC verwijderd met al de ATI componenten, pc herstart en heb ik de update uitgevoerd als administrator. Hoewel het aanbeveling verdient uw stuurprogramma's bij te werken, kunt u het probleem met behulp van de onderstaande informatie mogelijk omzeilen. Ga naar het configuratiescherm van NVIDIA en stel de optie Antialiasing in op Application. Met de instelling Application wordt anti-aliasing rechtstreeks in het spel geregeld.

Driverquery

Op de site van de fabrikant van mijn moederbord kon ik niets vinden, dus ben ik naar de site van Realtek gegaan. Ook voor de Etron USB Controllers waren er drivers beschikbaar op de site van Gigabyte. M.b.v. de stuurprogrammagegevens kan je de naam van de fabrikant te weten komen, en met Google zoek je de site van die fabrikant op, evt. Maar als je een driver van de fabrikant zelf kan vinden heeft dat altijd de voorkeur. Als het goed is ga je dan terug naar de oude situatie. Je hebt een nieuwer stuurprogramma geïnstalleerd, en merkt dat het geen verbetering is.

  • Zo kan het haperen van een op een USB3-poort aangesloten toetsenbord of muis worden opgelost door deze op een USB2-poort aan te sluiten.
  • Motorsport.com heeft een aantal veelgestelde vragen voor je beantwoord.
  • Zo krijg je een aardig beeld van welke app goed is.

Webwijzer.nl is een onafhankelijke gids voor het digitale tijdperk. Sinds 2006 bieden wij handleidingen en links naar de beste apps en websites. Overzicht van de beste software voor het schrijven van tekst. Zo check je of er een HDD of een SSD schijf in de computer zit. Met deze online logomakers klik je snel een gratis logo in elkaar.

Waarom Werken Sommige Apps Niet?

U wordt aangeraden deze installatie nu te beëindigen. Er is nu alleen een klein risico dat de driver zo wrak is dat Windows om de haverklap gaat crashen. Bij veel apparaten (scanner, printer, etc.) krijg je een CD of DVD met programma's en stuurprogramma's meegeleverd. Die installeer je dan, het apparaat werkt, en je bergt de CD ergens op. Bij veel crashes van Windows (blauwe schermen / blue screens) spelen drivers een rol.

Indien u vragen heeft kunt u contact met mij opnemen via het contact formulier. Om te beginnen dient u PowerShell te openen als Administrator .