Väldigt uppskattat med snabb och vettig feedback, speciellt för någon som plockat ihop sin första dator. Det tog 6-7 arbetsdagar tills datorn stod på Acer-drivrutiner och support skrivbordet, snabbare än förväntat! Snygg kabeldragning, bra förpackat, snabb leverans och allt fungerar som det ska.

  • 9 månaderJag brukar alltid bygga min egna dator men tänkte ge detta ett försök då jag börjat tröttna lite efter fjärde burken man byggt själv.
  • Ett sätt att förbättra laddtid och LCP är att optimera servern där du hostar din webbsida.
  • Det kan till exempel handla om ett klick på en länk eller knapp.

Men jag testade faktiskt ändå att modifiera mina Applications och ändra Content-inställningarna till att tillåta fallback locations och även att nedladdning får ske om man sitter på en slow boundary, osv. Nu hade jag alltså en fungerande drivrutin för både adaptern och dockan i min boot-image och drivrutinspaket och kunde börja sparka igång en installation. Redigera deployment typen för applikationen (behövs inte om du använder mitt script). Under fliken Content ändra Content location så att sökvägen inte pekar till Files-mappen där MSI-paketet ligger, utan ett steg ovanför. Alltså, om MSI-paketet ligger under \\SCCM-SERVER\Source\Java\Jre7u67\Files så ändra så att sökvägen istället pekar mot \\SCCM-SERVER\Source\Java\Jre7u67. Använda ett intelligentwrapper-script för installationen, som kontrollerar öppna processer, eventuellt meddelar användaren om att dessa behöver stängas, samt kopierar konfigurationsfilerna till rätt platser, osv.

Säkerhetstips: Så Uppdaterar Du Alla Dina Prylar

VSK. Upplever du att bilder blir dåliga med bildvisaren? Jag själv har inte tänkt på det så mycket på jobbet för jag använder det så sällan. Fyll i dina uppgifter så skickar vi en guide med våra bästa tips. Om du handskas med en JavaScript-tung webbsida där ni redan försökt banta ner mängden JavaScript som körs utan resultat, så kan det istället hjälpa att bryta upp koden i mindre uppgifter. Genom att bryta upp så kallade “Long Tasks” kan du förbättra FID och Time To Interactive .

Många drivrutiner laddas ned tillsammans med annan mjukvara för aktuell enhet och installeras automatiskt. Du behöver då inte gå via Enhetshanteraren, utan bara installera tillverkarens programpaket. Detta gäller till exempel för grafikkort och numera även för de flesta andra drivrutiner.

ska jag uppdatera drivrutiner för reddit

En medlem föreslår Samuel L Jackson varpå Gates svarar att hans fru nog skulle vilja se den versionen. Dessutom går det att läsa i tråden att av en världens mest förmögna män föredrar att diska själv och att han gör det varje kväll. Välj sociala mediekanaler med utgångspunkt från var dina kunder håller till, men också utifrån vad du tycker är kul.

Ostrukturerad Etablering Av Nya Områden Att Supportera

Den enda anledningen till att jag inte ger 5/5 är att de satte ett permanent Inet-klistermärke smack på framsidan av mitt fina Fractal 4-torn. Jag såg inget om detta i informationen och tycker det är onödigt. Jag talar hemskt gärna om för alla mina polare vart jag köpte datorn, men jag ville inte betala för att vara en reklampelare. 2017‑08‑31Bra allt som allt, lätt värt priset för ett garanterat bra och snyggt bygge. Dock lite besviken över en ganska udda miss, vet inte om något hänt under frakten eller om inet bara varit slarviga, men processorkylaren var inte ens inkopplad i moderkortet vid leverans. Lätt fix, men smått irriterande oavsett, därav 4/5. Återkoppling per telefon från kundservice för diskussion om mitt bygge och valda komponenter.